En söndag

 

 

1

 

2 x

 

Hej så här dan före dan före dan före… ja nå’t åt det hållet. Här möbleras det om, målas ett skåp (!!), bakas kakor, packas och bara njuts av att ha ett par veckors härlig ledighet framför oss.

Jag läste ett önskemål i kommentarsfältet om att visa beståhyllorna i hallen. De plockades ner inför ommålningen och sedan hamnade de i garaget. De hade gjort sitt tyckte jag. Men så kom jag på att de kanske hade varit fina i vardagsrummet så nu står de där och tanken är att de ska få små hjul. (Allt för att underlätta! ;). Så där har ni en del av vardagsrummet i skrivande stund och nu ska jag återgå till min senaste hang up, nämligen vantstickning. Det är mycket nu.

Varm kram.

(Ljusslinga/Rosencranz, soffa/Tine K, hyllan är den brunsvarta Bestå från Ikea, matta/Butiken, lampa/Flos 265).

8 thoughts on “En söndag

Comments are closed.