På ovanvåningen

 

IMG_7463 x

 

Ledig onsdag, bästa dagen näst efter freda´n. Och den här dagen har verkligen varit en ledig dag, med 1,5 timmes “avkoppling” på gymmet (jo, det är faktiskt bästa mentala avkopplingen, även om jag anstränger mig till max). Jag har fotat mina framsteg idag, då det varit svårt för mig att se vart de -9 kg har tagit vägen på kroppen. Jösses vilken skillnad! Om jag är känner mig modig en dag (vilket jag hoppas) så ska ni få se skillnaden. Nu har jag bara 1 kg kvar till målvikt men det får ta den tid det tar och under tiden ska jag försöka njuta av mina framsteg. Resten av kvällen kommer att spenderas i schäslongen i det lilla nyinredda tv-rummet på ovanvåningen. Fint nog.

Kram på er och tack för fina kommentarer. Läser- och försöker svara på dem alla.

24 thoughts on “På ovanvåningen

 1. Takk for inspirerende bilder, og for at du deler av deg om stort og smått. Så flott at du har så stor fremgang og er i ferd med å nå målene dine. Gratulerer! Ønsker deg en nydelig dag 🙂 Klem

 2. oj, nio kilo var inte illa! Har du någon speciell metod du följer? Tar gärna emot tips 🙂
  Du jag älskar verkligen dina bilder, nu när jag snart ska flytta igen är det riktigt bra att kunna leta sig tillbaka till en massa gamla inlägg och inspireras till en helt ny inredning 🙂

  kram /iris

 3. Hej! Så fint!!! Jag har länge funderat på om jag ska ha en zebramatta i sovrummet. Nu ser jag att det SKA jag ha. Har samma lamport till nattygsbord, det kommer bli klockrent. Var har du köpt mattan? Mvh Carina

   1. Hej! Köpte mattan i lördags! men blev från Inredningsgalleriet. Du kan kolla på min insta, om du vill. @zetcina. Tack för hjälpen på traven! 🙂 Håller med övriga att det hade varit inspirerande att veta hur du lyckats gå ner 9 kilo. Grattis! Mvh Carina

 4. Fina bilder!!
  Och riktigt bra kämpat med 9 kilo-wow! Får man vara så fräck att fråga vad du vägde från början och hur lång du är? På de få bilder jag ser dig så ser du redan så fin ut. /Hanna från Maria park

 5. Jag älskar att du är tillbaka lite titt som tätt nu, ingen press bara roligt när man ser ett nytt inlägg! Superfint tv-rum!
  Jag undrar också hur du motiverat dig till – 9 kg..? Du ser inte ut att ha nån övervikt på bilderna av dig. Jag är inte överviktig bara väldigt mkt sötsugen o har dragit på mig 4-5 kilo mer än vadjag tycker är bekvämt,,, öööö men jag finner ingen motivation till ändring jag bara gnäller i tankarna. Kul att du lyckas!! Kram

  1. så roligt att höra, tack!
   eftersom önskan verkar finnas, så kommer
   ett inlägg där jag berättar lite mer 🙂

   kram o fin fredag.

 6. Heisann
  Så flott og fint du har det. Jeg lurer på om du kan fortelle meg hvor den Afrika inspirerte puten til venstre i bildet er fra. Den med brune, hvite og sorte detaljer?

 7. Kämpa på! Måste vara en otrolig känsla! Som gravid i åttonde månaden kan jag bara längta till att bli lite lättare om foten 🙂
  Älskar att du skriver lite på bloggen igen, känn ingen press, men vi saknar dig!

 8. Så fint du har det i sovrummet och minus nio är helt fantastiskt resultat. Jag blir inspirerad. 🙂 Det är så svårt att prioritera mig själv och kroppen. Men det ska gå…
  Trevlig helg! <3

 9. Bra jobbat! – 9kg är mycket och det är svårt att se vart de försvann ifrån, för och efterbilder är super. Har själv tappat närmare 12 kg på senaste året och är ca 7 kg från målvikt. Ser heller inte vart mina kg försvunnit men bilderna visar en tydlig skillnad. Fortsätt kämpa du är grym! 🙂

 10. Hej Anna-Malin!

  Var har du köpt din otroligt fina sovrumslampa någonstans?

  Hälsningar, Cecilia

Comments are closed.