Hjärta till er

 

IMG_7471 x

 

IMG_7438 x

 

IMG_7448 x

 

Först – tack !! Tack för pepp, för fina ord & heja i mitt förra inlägg. Det känns varmt och fint i hjärtat.

Tanken har aldrig slagit mig att jag skulle dela kost- och träningstips på den här bloggen. A l d r i g. Men av kommentarsfältet att döma, så verkar det finnas ett visst intresse hos er, så jag kanske ska tänka om? Att dela bitar av min resa. En resa som inte bara handlar om vikt och motion, utan som går djupare än så. Arbetet med att ta hand om- och jobba med insidan.

Under tiden som jag funderar på hur jag skulle kunna lägga upp det, bjuder jag på bilder från vardagsrummet. Bestå-hyllan på hjul har rullat till en annan vägg, detta ständiga inspirationsletande i magasin och en belöning till mig själv i form av ny blus i leoprint.

Varm kram och nu kör vi fredag!

 

12 thoughts on “Hjärta till er

 1. Jag tar gärna del av din jobba med insidan-resa och får lite inspiration själv kanske. Jag är övertygad om att de är lika bra som alla andra dina fina inlägg! Du inspirerar. Önskar dig en riktigt fin helg!

 2. Jag lyssnar så gärna på din resa om du vill berätta. Insidan syns ju inte utåt men det är ju där allt händer. Och de fina ljusstakarna som är svarvade, helt underbara. Hör gärna var de kommer ifrån.
  Ha nu en fin helg och stora kramen!

  1. tack så mycket!
   ljusstakarna kommer från Butiken. Märket är Olsson & Jensen, men
   jag vet inte om de fortfarande finns kvar i sortimentet?

   kram.

   1. Tack för svar. <3 Och det där med slow blogger hänger jag på. Det är precis så som jag tänker. Att det blivit för mycket med extra allt. Facebook, Instagram och varje dag….
    kramar till dig och ha det så gott idag

 3. Jag tar gärna del av din resa och speciellt om den inombords för att själv kunna finna lite inspiration. Ha en fin alla ♡-dag.

Comments are closed.