Okej, jag med…

 

semla

semla 1

 

Nu har jag suttit här i snart en timme och trixat med bilder. Men så jag fastnade i typsnittens värld och plötsligt blev jag ägare till några nya. Fast, sen kunde jag inte bestämma mig för vilken text jag ville ha på bilderna så det fick bli utan. Tsss, så jag i ett nötskal. Nördar, petar, vrider och vänder in i det längsta…

Jag kunde då i alla fall inte stå emot en semla på självaste dagen och smaken var rent himmelsk. Jo, jag unnar mig faktiskt ibland, (men inte varje dag) annars blir jag galen och jag har svårt för förbud. Det brukar bli motsatt effekt på mig och det är ju inte alls bra. (Och jag har inte glömt – inlägg om vikt och annat kommer!)

Fin kväll kära läsare.

7 thoughts on “Okej, jag med…

 1. Mm så gott med semla. 🙂 Jag har bara ätit två i år, och funderar på en tredje. Fonternas värld ja… 🙂 Har just befunnit mig där sista två dygnen innan jag mailade och fick reda på vad den hette. Harman! Så följde det med en Gloss Drop i kassen också. Så roligt med fonter.
  Trevlig kväll!

 2. Hej AnnaMalin,
  Jag gillar din blogg väldigt mycket som du säkert vet och gillar den lika mycket om du slowbloggar

 3. Jag lyckades avstå i år! Jag tål inte fluffiga bullar, men jag brukar ändå alltid! Jag var iväg på en grej så maken och flickorna mumsade själva! Lyllo min mage, eftersom jag har lite dålig karaktär annars!

  Önskar dig en fin helg!

  Kram Jenny

 4. Vackert! Semlan till och med så vacker att jag skulle vilja plocka ut den från skärmen och njuta av den 🙂 Önskar dig ellt gott och en vacker lördag!! Kram

 5. Dina bilder är alltid vackra! Och till och med semlan är så vacker och ser så god ur att jag vill plocka den ur bilden och äta den 🙂 Visst är det gott med semlor, och absolut ska mam unna sig ibland, finns alltid något att fira! Önskar dig en fortsatt skön helg @):- Kram

 6. Ojoj! Blev två inlägg… Det första jag skrev, verkade försvunnit och skrev ett nytt. Sedan fanns plötsligt båda. Ursäkta min rörighet! 🙂 Kram

 7. Vackra vackra bilder som vanligt, en fröjd för ögat varje gång jag besöker din sida.
  Känner igen mig när det gäller förbud, fungera inte riktigt hos mig i heller, blir liksom alltid tvärtom 🙂

Comments are closed.