Från en helg i Göteborg

 

km 1 x

 km 4

 

km 3

 

km 5

 

km 2

En helg i Göteborg som gick alldeles för fort. Flanerat och shoppat på stan, sett föreställningen Ägd med Henrik Schyffert och Fredrik Lindström (rekommenderas!) och fikat. Framförallt fikat. Mysigaste stället var Kafe’ Magasinet med sin ruffiga stil, och sitt goda kaffe. En fin och avkopplande helg, helt enkelt.

Kramar.

4 thoughts on “Från en helg i Göteborg

 1. Nu blir jag riktigt sugen på en helg med lugn, fika, fika igen på annat ställe, skämma bort sig, gå och leta inspiration och kanske bara få vara en stund.
  Saknar naturligtvis dina vackra bilder emellanåt, men har full förståelse för att du inte ständigt producerar! Ditt inlägg om att dra ner tempot och köra slow variant var väldigt intressant och tänkvärt. Tar det till mig och känner att vi är nog många som tvivlar på vår egen existens i bloggvärlden, stora som små bloggar ifrågasätter säkert meningen med just sina inlägg och vad man kan bidra med. Det viktigaste tror jag är att man går på sin egen känsla och vad man själv vill och tänker med sitt bloggande. För min del är det viktigt att det känns äkta, både när jag själv gör något och när jag besöker andra.

  Ha det fint och sköt om dig!
  Kram
  Suz

 2. Nu var du i mina hood =) Vi bor en gata bort från Kafé Magasin o visst händer det att man tar en kopp där..mest för att njuta miljö o allra mes av de höga glasdörrarna med kopparram..mumma! Jag håller på o bearbetar mannen om att vid vårt balkongbygg nu till våren så kanske..
  Kram på en fredag!

Comments are closed.