Bästa känslan

 

 

v-rum 1

v-rum 2

v-rum 3

v-rum 4t

 

Innerligt tack och kramar för all pepp och input i mitt förra inlägg! Kanske blir det då en ny kategori här på bloggen framöver 🙂 . Men så länge njuter jag av en ledig onsdagsmorgon med strålande sol och små blommande körsbärskvistar. Och att jag är tillbaka här på bloggen. Bästa känslan!

Ha en härlig onsdag.

12 thoughts on “Bästa känslan

 1. Gärna mer om träning och det är så kul att höra om andras framsteg. Jag blir pepp. Även motgångar, det är ju livet och träning/vikt hamnar ju på platå ibland. Vill gärna höra mer om vad du äter till mellanmål? Och bilderna är magiska.
  kram och ha en fin fin dag

 2. Underbara bilder som ger mig känsla av stillhet, Tack Anna-Malin.
  Men kan du hjälpa mig med ett problem jag har haft i flera kommentarinlägg till dig, hela kommentaren har inte kommit med bara början, varför blir det så?
  Varma Ljusa Våriga Kramar till Dig från mig, Ninni.

  1. Hej AnnaMalin, jag har fått en förklaring från Emma, man kan inte använda bild-smiley’s i texten, utan genom att använda tecken som sedan förvandlas till smileysbild i kommentarsfältet.
   Ha de’ gott!
   Kram från Ninni.

 3. Hej! Härligt med vår, fina bilder! Var kommer den läckra vasen ifrån som kvistarna står i?

  Kram!

Comments are closed.