Ska det va´så ska det

 

vaniljbullar 1

 

vaniljbullar 2

 

vaniljbullar 3

 

Det var längesen jag tog en “baksöndag”. Så idag var det allt dags. Önskemålet var vaniljbullar med massor med smör, och jag vet inte vilket som är roligast. Att baka, styla eller äta ;). Hmmm, för visst slank det ner en eller annan bulle och inte i närheten av något Viktväkteri. För ska det va´så ska det, och då kan jag frossa lite och sen får det vara bra på ett tag. Receptet är vanlig bulldeg (idag tog jag i lite malen kardemumma också) och till fyllningen tar jag ca 150 gr rumsvarmt smör som jag blandar med 1 dl florsocker och 3 tsk vaniljsocker. Mums hela dagen.

Ha en fin söndagskväll.

Kram.

13 thoughts on “Ska det va´så ska det

  1. Åh just bullar har jag varit sugen på länge nu!Vågar däremot mig knappt på att baka dem med risk att “karaktären” ska brista om det finns bullar i frysen. Men håller med..ibland måste man kunna unna sig. Hoppas att du får en fin vecka ♡

  2. Vilka fina bilder (och bullar…). Håller med, ska man äta något onyttigt så ska det vara GOTT och gärna hemmagjort. Trevlig söndagskväll du med!

  3. Gott med bullar! Viktväktarna har fått stå tillbaka lite efter den här helgen för min del med. Nu är det dock en ny vecka med nya tag.

Comments are closed.