En cliffhanger, eller så

 

 

1

 

2

 

Nämen Hej! Jag har saknat er! Men inspirationen har pockat på min uppmärksamhet och just nu är det mycket som snurrar kring den här bloggen och mitt Instagram. Tro det eller ej. Rimligtvis skulle “man” väl tycka att den här bloggen håller på att “självdö” med tanke på inläggsfrekvensen, men just nu är det tvärtom. Och det gör mig innerligt innerlig glad. Att det inte hänger på antalet publicerade inlägg – inte i mitt fall. Roliga, utmanande saker och förfrågningar som jag försöker hantera och till min glädje ligger svaret JA, mycket närmare tillhands än svaret NEJ! Heja mig, eller nå´t.

Iallafall har lusten att piffa och pyssla hemma infunnit sig. Det känns bara helt roligt. Men samtidigt tar det inte upp hela min tillvaro, utan jag har ett avslappnat förhållningssätt till hela grejen. Heja mig, igen! ;)))) I förra numret av vackra, avskalade magasinet Cereal, fastnade jag för en bild, som nu får ligga till grund för känslan här hemma. Och jag blev glatt överraskad när jag hittade en hel oanvänd burk av kritfärgen från L´Authenthique (nr.71 – Sober) i gömmorna, så igår målade jag av hela slanten. Så det här kallas väl för en cliffhanger, och jag återkommer när färgen torkat.

Varm kram och tack för alla fina ord ni lämnar här. Tack.

4 thoughts on “En cliffhanger, eller så

  1. Vacker färg! Jag har frågat dig tidigare om kritfärg. Kan man använda roller med denna färg? Annars måste man använda pensel när det gäller annan kritfärg tror jag. Vet du om den funkar för astmatiker? Ha en bra påskhelg!

Comments are closed.