Tavelvägg & posters från Desenio

 

desenio 1

 

desenio 2

 

Hej! Nu är vi hemma igen efter en vecka med skidåkning och sol i Vemdalen. En fantastiskt fin vecka, och ännu roligare att köra från snön och komma hem till VÅREN i Skåne.

Precis innan vi åkte hämtade jag ett paket på posten, innehållande posters från Desenio. Jag tänkte prova mig på en tavelvägg igen, så idag har jag verkligen haft en ursäkt att möblera om och fixa. Desenio säljer posters och tavlor till bra priser. De har ett brett utbud, allt från svartvita texttavlor med fina budskap till fashionmotiv. Motiven gör Desenios egna designteam, samt att de köper in motiv från konstnärer runt om i världen. Just nu känner jag att jag vill dra mer åt svagt pastelliga toner och i vardagsrummet är det nu en dragning åt det rosa. Jag tycker fortfarande det är viktigt med kontrasterna, så lite svart, grått och trä måste finnas för att lyfta det hela och jag tycker det blev riktigt snyggt!

Hoppas ni haft en riktigt fin påskhelg, och för er som gillar posters så kommer alldeles snart en fin-fin tävling! Så håll utkik!

Kramar.

(Det här är ett inlägg i samarbete med Desenio.se)

10 thoughts on “Tavelvägg & posters från Desenio

 1. Jättefint!! Är precis på väg att beställa hem ett par posters från Desinio. Var fick du tag på ramarna? Från Desinio dom med? Tack för inspiration!
  Karin

 2. AnnaMalin, jag beundrar återigen din förmåga att inreda med en balans i färg och form, med din signatur.
  Kram från Ninni.

 3. Så fina posters och helheten hos dig blev fint. Håller med om att man behöver blanda lite.
  Ha en fin onsdagskväll!
  Kram
  Suz

 4. Hei hei!
  Kan jeg spørre hva den panelen du har brukt på veggene heter? Er det vanlig rupanel, eller er det litt tykkere panel?
  Du har det helt nydelig! Er ivrig følger både på blogg og insta 😉

  På forhånd takk 🙂

Comments are closed.