Vinn posters från Desenio

 

desenio tävling

 

Det var längesen jag körde en tävling här på bloggen, men nu är det dags. I samarbete med Desenio, har du nu chansen att vinna alla posters (exkl. ram) på bilden till ett värde av 1000.-! Storlekarna är 21×30, 30×40 och 50×70. En fix och färdig tavelvägg, helt enkelt.

För att vara med skriver du bara namnet på din favoritposter från Desenio – i mitt kommentarsfält. Klart!

Tävlingen avslutas söndagen den 19 april kl. 18.00, och vinnaren meddelas via mail.

Så passa på att ta chansen nu och lycka till!

 

(Denna tävling är i samarbete med Desenio, och ev. vinstskatt betalas av vinnaren).

Tävlingen är avslutad och vinnaren är Kristin Sundling! Ett stort grattis till dig!

147 thoughts on “Vinn posters från Desenio

 1. Vi har precis inrett vårt matrum med kakel och griffelfärg, så Beefcuts och Porkcuts skulle passa klockrent hos oss 🙂

 2. Jag har precis gjort en beställning från Desenio efter tips på din blogg. De har nu anlänt och är sååå fina, men naturligtvis tar jag gärna emot fler! Bubbles är min favorit.
  Hälsningar Catarina

 3. Min favorit är Buffalo horns! Det ekar tomt på mina väggar i vardagsrummet sedan jag flyttade in för 7 månader sedan. Detta skulle passa perfekt!! 😀

 4. Jag har så många favoriter bland Desenios posters. Bland de som man kan vinna här, har nästan alla varit i mina tankar när jag suktat efter en tavelvägg till vårt vardagsrum som renoveras i dagarna! Favoriten ändras dock från vecka till vecka, och om jag IDAG bara skulle få välja en enda av alla posters, så skulle jag nog välja Marilyn Monroe citatet: http://desenio.se/sv/artiklar/monroe-posters.html

  Kram Susanne Gustavsson

 5. Bubbles är lätt man favvis! Älskar känslan av akvarell och de vackra kontrasterna tillsammans. Hoppas att tavlan tillsammans med vänner hamnar på en av väggarna i vårt hus som vi snart flyttar in i 🙂

 6. Tack för att du fick upp mina ögon för Desenio!! Jag som klurat så över vad jag skulle göra med den stora tomma hallväggen! Såå många fina, men bubbles blev en favvo, det är mina färger! Så oavsett om jag vinner eller ej så kommer den nog hitta hem till mig. Men jag håller tummarna, vilken fin vinst!

 7. Så underbara men ändå så enkla, flera underbara och svårt att välja men bubbles är så fin.

 8. Fastnar direkt för &-postern. Livet är fullt av härligt tillägg = OCH (&). Skapar en positiv känsla och förväntan.

  Vårhälsningar
  Marie Lindberg

 9. Jag gilla alla men om jag måste välja så är” World map” en av favorit. Tack

 10. Hej! Min absoluta favorit är Dragonfly black and white, jag vet inte vad det är som gör det men trollsländor är lite magiska 🙂 kram

 11. En poster, såå svårt dem är så himla fina. Men woldmap är en favorit och sen gillar jag dragonfly också. Så ruskigt snyggt

 12. Min favorit är citatet “change your thoughts and you’ll change your world”,
  eftersom det är en sanning som jag är glad att jag äntligen applicerat på mitt liv.
  Tänker dock att det är bra med en påminnelse på väggen!

 13. Finns så många fina, men min favorit måste nog vara “Forest silhouette” med den vackra hjorten (d.v.s. den framifrån).

 14. Save water drink champagne skulle jag köpa till min syster som är min klippa när livet är tufft!

 15. Underbar tävling! Har haft en tom vägg bakom soffan allt för länge 😉
  Pastell diamond är min favorit!

 16. “Pastell Diamonds” och “Shine Bright like a Diamond” är mina favoriter! Full pott!
  /Jenny

 17. Dragonfly black and white är min favorit, jag älskar trollsländor! Tänk att kunna ha denna fantastiskt fina tavelväggen hemma!

 18. World map, bow är min favorit. Det är ett enkelt och samtidigt snyggt sätt att visa barnen de länder vi pratar om..

 19. Vad svårt att bara välja en men min favorit är nog “Forest Silhouette” ändå! Underbar tävling!

 20. Mamma Mia så många fina!! Svårt bara välja en favorit men det blir “Save water drink champagne” – den framkallar genast ett leende!! 🙂

 21. Vilken rolig tävling! Live, gold poster skulle jag välja. Några få ord som säger allt. Önskar jag kunde följa dem lite bättre…

 22. Jag skulle välja Pink butterfly small poster till min dotters nymålade rum, där den skulle passa in perfekt i de färger hon som åttaåring valt, rosa och grått.

 23. Herregud vad svårt att välja en poster.. Alla fjärilar, citat, New York, böcker, fjädrar och hattar är ju helt magiska. Men det absolut bästa motivet står nog mellan hjorten (Forest Silhouette) och bladen (Monstrers) och trots en väldigt tuff och jämn kamp måste jag nog säga att favoriten blir: bladen – Monstrers!!

 24. Tavlorna på Desenio har inspirerat mig mycket i mitt målande. Plum de canard har alltid varit en favorit som jag suktat efter. Försöker måla egna fjädrar i vattenfärg nu, men vill så gärna ha denna i orginal.

 25. Vår absoluta favorit som vi tittat på flera gånger är ”shine bright like a diamond”, den skulle verkligen passa in i vårt hem. Den som är längst upp till vänster som man kan vinna är ju lik den, eftersom det också är en diamant :)För mig betyder den att jag vill komma tillbaka till mitt rätta jag som jag var innan jag fick cancer, en glad tjej med massa energi och gnista! Den skulle motivera mig efter min sjukdoms tid att blicka positivt framåt efter allt jobbigt jag har varit med om. Jag är nu frisk men inte friskförklarad, men behöver motivation och drivet framåt igen. Den skulle även vara kul att vinna eftersom jag tycker min sambo har varit en riktig diamant, han har precis fått sitt drömjobb efter en massa intervjuer och jag är så stolt över honom! Här är länken på den postern: http://desenio.se/sv/artiklar/diamant-poster.html Vore så kul att få vinna något vi verkligen vill ha, och skulle vara otroligt uppskattat av både mig och min sambo, samt även en rolig överraskning till honom.
  Kram

 26. Jag tycker att “I need more” är så fantastiskt rolig! Den är så långt från mig själv som man kan komma men jag skrattade högt när jag läste orden, “hörde” rösten som sa dem!
  Skulle vara så häftigt att vinna posterväggen, är i slutfasen på vår husrenovering och väggarna är tomma…

 27. Hej!
  Underbara posters, skulle gärna smycka hemmet med en vacker vägg. Jag älskar Diamond gold! lite flärd i vardagen är aldrig fel!

 28. Hej
  Kul med tävling dem har sååååå mycket fint hos desenio, jag gillar “black feather” tycker den är så vacker…

 29. Min favorit är tavlan med Tom Ford citatet “time and silence” den är så sann. Något man uppskattar sedan man fick tre barn

 30. Postern Evening Zebra är min favorit, vi har en vit vägg som varit tom i flera år, den skulle passa där! Kram

 31. Hej! Jag gillar postern Indefinite mest! Men är kanske lite opartisk i frågan då det är min kusin Johanna som är modell på bilden 🙂

Comments are closed.