Som en canvas

 

 

1

 

2

 

Det händer att jag möblerar om bara för en bild. Och kanske är det lite så jag ser vårt hem. Som en canvas, som kan fyllas, förändras eller bara vila. Helt beroende på. Det handlar inte om att vara nervös, rastlös, aldrig nöjd eller otacksam. För mig är det kreativitet. En kanal. Något som är helt livsviktigt. Jag har flera projekt på gång just nu. Ett tillsammans med Garbergs Malmö. Jag kallar det min bebis. För det är så det är. Strukturer och mål dras i stunden och snart är vi där hoppas jag. Ett hjärteprojekt, som ger mig gåshud och tårfyllda ögon vid tanken. Tänk om. Tänk om det faktiskt blir verklighet. VI är iallafall på god väg och jag håller er uppdaterade så klart allt eftersom.

Och på onsdag spelar jag in en Podcast. Där hjärtat slår snabbare vid tanken. Jag har bestämt mig för att det kommer att bli nära. För att jag tror att ni är många därute som upplever/upplevt detsamma, eller liknande. Vi är ju trots allt inte mer än människor. Bloggare eller ej. Var och en med ett bagage att bära. Men tillbaka till ommöbleringen. Det här är vad som skymtar precis på andra sidan tavelväggen. Bakom. Arrangerat för en bild, men jag tror visst att det får stanna.

Varm kram till just Dig som som läser.

/Anna-Malin

22 thoughts on “Som en canvas

  1. Underbara foton – som alltid – men så spännande med pod! Ser fram emot det, och njuter av bilderna under tiden.

  2. Jag har alltid känt mig lite grann som ett “freak” för att jag sedan 10-årsåldern möblerar om så ofta, tänkt som du skriver i termer som “rastlös”, “otålig” och “orolig”, men “kreativ” låter roligare och är förhoppningsvis närmre sanningen. Inte illa för en tisdagseftermiddag, tack för den! 😉

  3. Är ny här med blogg, men har följt dig länge länge. För mig är kreativitet att vara nyfiken och utvecklas. Din blick och förmåga att skapa stämning och känsla är helt fantastisk. Tack för att du ger så mycket och det skall bli roligt att få lyssna på dig.

  4. Så vackert och inspirerande! Även om det bara är för en bild. Men det är väl det som är det fina. Inspirationen det ger att pröva nya möbleringar och nya sätt att placera saker man redan har:)
    Susanne

  5. Så himla roligt med dessa projekt,verkligen glad för din skull. Ska bli så kul att höra podden! Och bilderna är som alltid…outstanding!

Comments are closed.