Mönstermixat

 

 

lite kalabalik 2

 

lite kalabalik 1

 

2

 

1

 

Sist när jag träffade Malin och Lina (inför det här spännande som jag inte kan berätta om riktigt än men snart!) så fick jag förhandskika på det nya som kommer till Lite Kalabalik. Åh, så fina underlägg i porslin och små skålar att samla finheter i. Eller salt och peppar för all del om man vill ha det framme lite snyggt i köket. Det känns lite nytt och piggt och jag gillar! Gillar gör jag också min nya mönstrade sidenblus som ni kunde skymta på Instagram igår. Mönstrat verkar vara min grej just nu, helt enkelt 🙂

Och innerligt tack för alla fina kommentarer i mitt förra inlägg. Kramar och fortsatt fin torsdag.

11 thoughts on “Mönstermixat

 1. Så snygg skjorta! Du passar jättebra i den! Tänkte fråga ang ditt hår, tycker du har snygg färg. Gör du kall färg på slingor eller är det färg? Trött på mitt gulblonda hår…Ha en bra helg!/Ulrika

  1. hej!

   tack så mycket!
   vad det gäller håret så kämpar vi med att få bort mina varma, guldiga toner. mitt hår dras hela tiden åt det hållet :/
   nu har jag inte riktigt koll på hur min frisör går tillväga men jag har en bottenfärg och sedan två olika nyanser på slingor.
   så kallt som möjligt 😉

 2. Åh! Den lilla blåvita asken(om det nu är det…) vart har du hittat den? Den är ju vansinnigt vacker!! 🙂

Comments are closed.