Min helg i bilder

 

1x

 

3

 

5

 

7

 

4

 

8

 

6

 

Vi åkte till Bolmsö för att säga Hej till vår nya lilla familjemedlem. Hon är mamma och pappas, heter Siri, och är världens sötaste lilla Westie. Stackars liten, hon blev nästan ihjälpussad. Men det är svårt att motstå. Och vi frossade i vackert väder och god mat. Löjrom från Kalix på polarbröd och suovas som mamma lagar utomhus på Murrikkan. När jag sen suttit här och redigerat bilderna så kommer det över mig vad jag saknar att blogga lite mer ofta. När bilderna stämmer och prestationsångesten vilar i ett hörn. Det måste ju inte vara så himla märkvärdigt jämt. Och som ni vet vid det här laget så säger jag det mest till mig själv.

Skön söndag och varm kram.

 

38 thoughts on “Min helg i bilder

 1. Du tycker inte dina bilder är så märkvärdiga, jag tycker de är fantastiska. Önska jag kunde fota så fint när vi varit på äventyr 😉
  Jag ser gärna mer av dig och dina fina bilder.
  Förstår att den lilla valpen blev välpussad. Så söt!
  Vi ska faktiskt också hämta hem en valp om 6 veckor 🙂
  Kram!

  1. innerligt tack.
   det är alltid lätt att vara kritisk till sitt eget, jag måste bli bättre
   på att släppa och bara go with the flow 🙂
   och så spännande med valp. förstår att ni längtar.

   kram.

 2. Fantastiska och inspirerande bilder som vanligt! Och en alldeles underbart söt liten Siri. Ser ut att ha varit en alldeles underbar helg!

  1. ja, visst är den fin.
   den har hängt i garderoben i snart tre år, oanvänd.
   från H&M. och nu äntligen har jag fått för mig att
   börja använda den 🙂

 3. Underbara bilder och vilken liten sötnos, hade inte heller kunnat låta bli att pussa på henne:) Åh, nu blir jag sugen på hund igen!
  Och visst är det härligt att bara få göra något för att det är kul, som att blogga till exempel. Utan att det måste ha så stor betydelse eller vara uttänkt, strukturerat och redigerat. Att få lägga tid på något som bara är kul för just dig själv – balsam för själen!

  Ha en fin vecka!
  Kram
  Suz

  1. tack så mycket!
   ja, jag vill också ha hund igen,
   men just nu passar det inte riktigt in i vår vardag.
   men jag njuter av att kunna vara nära ändå.

   fin vecka tillbaka.

   kram.

 4. Åh…så söta Ni är, Du och lilla Siri, känner igen känslan att bara vilja vara nära. Det är ju så underbart med djur, de ger så mycket. Att leva nära djur och natur är bland det skönaste, finaste och välgörande för kropp och själ.
  Varma kramar från Ninni.

  1. tack för fina ord!
   och det finns ju inget bättre än att snusa på en liten valp.
   helt beroendeframkallande 🙂

   kramar.

 5. Som vanligt jättefina bilder, men jag vill ju inte att du ska låta bli att blogga för att du känner att bilderna alltid måste vara enastående. Själv önskar jag att jag orkade lägga mer tid på bilder från riktiga kameran i bloggen, ibland blir det ju sådan stor skillnad, men nu har jag hellre fler inlägg, även om det blir med mobilbilder. Och jag hyset ingen tro att få en sådan här vacker blogg!

  1. tack!
   det är alltid så himla enkelt att tänka att det ska vara något nytt och särskilt som jag visar.
   för mig är det så. men jag kämpar både med bild och antalet inlägg och hoppas att det lossnar
   snart igen 🙂

 6. hallå! e ny här och hittade hit via sandra. har också pratat i källan och det ska bli så kul att höra på dig! hunden är förresten det gulligaste jag sett på kanske hela veckan. kram!

 7. Du milde. Jag har också haft två “sånna” sötisar. Jag riktigt kände lukten av mina små när jag såg din mammas och pappas på bild (nu är mina i hundhimlen som änglar) men å vilka fina minnen jag har av dem.

  Mys på med den lille 😉

Comments are closed.