I motljus

 

3

 

2

 

1

 

Eftermiddagssol, vårvärme och vitsippor i motljus. Ungefär allt jag behöver just nu 🙂

 

Fin kväll & innerligt tack för era kommentarer. Om ni bara visste vad glad jag blir för varendaste en.

Varm kram.

13 thoughts on “I motljus

  1. Tack för ditt svar i ditt förra inlägg ang hårfärg! Hur har det gått med din hälsoresa? Var det viktväktarna du var med i? Jag har gått ner 2 kg via dem o deras app. Lite svårt o gå ner resten, får nog träna lite mer kanske på gymmet så kanske det lyckas. Brukar tröttna fort tyvärr 🙁 Ha en trevlig helg! Kram Ulrika

  2. Nu är det hög tid för mig att ta mig i kragen som läsare och lämna en liten kommentar igen. Det blir lite långt mellan gångerna, men du ska veta att kikar in hos dig (oftast flera gånger) dagligen och dina nya inlägg ger nästan lite kill i magen. För känslan i dina bilder Anna-Malin. Den är så unik. Bästa.

    Kram till dig.

    Karin

Comments are closed.