Podcasten Källan

 

källan (1)x

Hej! Dagarna som blev till veckor och med mycket på alla håll och kanter så kom jag ju helt av mig med att hinta om podcasten. Eller, egentligen har jag behövt lite tid att våga lyssna på den. Men jag tog tjuren vid hornen och nu har jag precis lyssnat färdigt och även om det är ruskigt nervöst, och ovant att höra sin egen röst (låter jag så, verkligen…?!) så kommer nu länken här för dig som vill lyssna.

Ett särskilt stort tack till Sandra med fina bloggen Atilio, (ett tips – in och läs den!) som ville att jag skulle vara med.

Kramar.

17 thoughts on “Podcasten Källan

 1. Tack för att du delar med dig, strongt gjort och jätteintressant.
  Och åh! vilken fin blus på bilden 🙂

  Kram från Ulrika

 2. Jag blev alldeles varm i hjärtat när jag hörde dig i podcasten, du är en sån fin person med stort hjärta och sinne för det vackra. Det är en fröjd att följa din blogg och det det var en fröjd att få lära känna dig lite mera genom Källans podcast.

  Kram Victoria

 3. Kul att få en röst till din blogg och ett mycket intressant samtal med hög igenkänningsfaktor. Vad klok du är! Slow-blogging är grejen! Kram!

 4. Rigtig fin podcast, det er du også bra på. Du lyder som et klogt og ydmygt menneske, og netop ydmygheden kan få dig langt her i livet ……elsker at følge dig med dine skønne billeder : ) knus vibe

 5. Starkt. Ärligt. Vågat. Viktigt. Förstår att det är svårt att berätta men samtidigt gör det förståelsen och inblicken i ditt bloggande så mycket enklare. Du är fantastisk på det du gör och borde inte ha en gnutta dålig självförtroende. Lycka till med hemliga projektet hoppas det snart når i hamn 🙂 Stor Kram <3

 6. Har precis lyssnat på podden. Så roligt att höra din röst och “få lära känna dig bättre”. Förstå bättre. Tycker du var ärlig och modig som gick utanför din comfort zone. Tack för din härliga blogg och fantastiska bilder!

 7. jag lyssnade och tyckte det var ett toppen-avsnitt! började genast följa dig efteråt, uppskattar din ärlighet enormt. det behövs mer av sådant.

 8. Vilken vacker topp du har på dig på bilden – vart kommer den ifrån? Kram fining! <3

 9. Tusen tack för ditt mod att berätta. Jag kände så oerhört väl igen mig. Skör på ett sätt, men stark på ett annat. För det krävs styrka att vara sann mot sig själv och gå sin egen väg.

 10. Lyssnade på den då den kom ut och hittade hit pga den. Och nu har jag hittat en ny favoritblogg att lägga till listan…! Så bra podd och även blogg.

 11. Har precis lyssnat på podden och det var en mysig stund 🙂
  Kul att höra och du verkar vara en fantastisk människa!

 12. Du vackra kvinna, både utanpå och innanför. Det krävs så mycket mod, styrka, insikt o självkännedom att komma dit du är på insidan. Dessutom är du så grym på det du gör, att skapa känsla i bilden. You rocks! Kör hårt!

 13. Hörde på podcasten och blev riktigt rörd hur varm och äkta feeling jag fick av dig! <3 Att läsa din blogg här efter får helt annan betydelse – det blir djupare liksom! Kämpa på – du är en fin och stark kvinna! 🙂

Comments are closed.