Strömma Farmlodge

 

strömma farm lodge 1

 

strömma farm lodge 2

 

strömma farm lodge 7

 

strömma farm lodge 8

 

strömma farmlodge 4

 

strömma farmlodge 5

 

strömma farmlodge 6

 

strömma farmlodge 9

 

strömma farmlodge 10

 

strömma farmlodge 11

Hej supertrevliga söndag! Idag har jag varit i Varberg och besökt Strömma Farmlodge och Kustfolk tillsammans med bästa Malin och Lina från Lite Kalabalik. En härlig utflykt med massor av inspiration och fina möten med bloggare och Instagrammare. Miljöerna är ju bara de allra härligaste och jag som alltid jagar det naturligt vackra ljuset fick mitt lystmäte. Tack för idag alla!

Och så klart tack, och orden räcker inte riktigt till för all positiv respons på mitt förra inlägg. Innerligt tack och kram för alla mail, meddelanden, kommentarer och sms. Jag jobbar med att ta till mig ord som starkt, ärligt, modigt och viktigt, så tack på riktigt. <3

Varm kram.

8 thoughts on “Strömma Farmlodge

  1. Visst är det ett fantastiskt ställe …:) där mitt ute i ingenstans och jag kan tänka mig att det fanns en massa vackert att köpa i helgen.// Pernilla

  2. Underbara bilder, som alltid Anna-Malin ♥ Det var ju där man skulle varit i helgen!
    Och du, podden var fantastisk. Ärligt och ödmjukt. Är så imponerad av dig, på alla vis.

    Kram!

Comments are closed.