Louisiana genom ett filter

 

 

6

4

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

2

3

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

9

10

 

Jag vet. Jag gör det kanske i helt fel ordning. Ni har redan säkert sett ett bildspel på Instagram. Men det går så snabbt att lägga ut där, och lite längre tid att ladda över till datorn och ut på bloggen. Men här är delar av vår lördag på Louisiana genom min Iphone iallafall. Och jag kan inte hjälpa det, men dessa mörka, gryniga lite halvsuddiga bilder, det blir något speciellt. Inte så tillrättalagt och piffat. Jag gillar.

 

instacollage blogg

 

Kram och fin lördag.

 

 

7 thoughts on “Louisiana genom ett filter

  1. Jag gillar blandningen, jag. Och tack för ett fint tips, inser att det finns mycket att utforska söderöver.

    Fin söndag till dig!

  2. Tack AnnaMalin för Underbara bilder med Dina ögon och med Din känsla tagna.
    “LIKE” från mig också. Varma kramar från Ninni.

  3. Sanslöst vackra bilder. Jag blir alldeles stum. Samtidigt lyssnar jag på din röst i intervjun i podden när du blir intervjuad av Sandra. Så hög igenkänning på allt det du berättar. Fint att du delar med dig. Hoppas att du hittar (har hittat) den väg som passar dig bäst. Kram från en annan känslig person 🙂

Comments are closed.