Kring bloggeriet

 

1

 

2

 

3

 

4

 

Hej, eller go’kväll snarare. It’s alive – ja, jag och bloggen alltså. Ett stort varmt tack för ert engagemang i mitt förra inlägg. Jag är både peppad och tacksam och ska nu börja sätta ihop den här kommande önskeveckan. Det ser jag SÅ fram emot, även om det kan dröja lite då det behövs lite förberedelse. L o v a r att jag ska göra mitt bästa för att uppdatera under tiden. För jag vill ju så gärna! Och det skapar en konflikt inuti. Men det här med struktur kring bloggeriet, nej, jag inser att jag får ge upp det. Anledningarna varför, ja de kanske kommer i önskeveckan ;). Hur som. Bilder från köket i skrivande stund. Älskar mina matta, vita väggar i kritfärg. Det är då i alla fall en sak som är helt säker. Jag tröttnar aldrig på kombon vitt/trä & svart. Alltid nå’t….

Varm kram & jag uppskattar att ni fortfarande läser och inte ger upp på mig.

 

14 thoughts on “Kring bloggeriet

 1. Din blogg är som den göttigaste biten av kladdkakan man sparar till sist <3 Stressa inte över att uppdatera/inte uppdatera. Din blogg är bra och du är bra. Med eller utan struktur!

 2. Hej!

  Detta är väl inget man ger upp hoppet för :).

  När du valt detta sätt att blogga på och inte lägga upp inlägg i ur och skur så tycker jag att det blir nästan lite bättre. Man tittar in då och då efter nya inlägg och när det väl kommer ett så läser man och tittar på det med andakt för det blir på något sätt lite spännande och som ett oöppnat paketkänslan över vad just det nya inlägget handlar om.

  Fortsätt på “ditt” sätt att blogga för det blir så ärligt och inget tillgjort jämfört med att “jag måste lägga upp massor inlägg varje dag för att jag måste”.

  Älskar din blogg och ditt personliga sätt att skriva. Fortsätt gärna med det för det ger i alla fall mig balsam för själen.

  Önskar dig en riktigt härlig torsdag.

  Med vänlig hälsning: Jessica

 3. Det är spännande när man går in på din blogg, är det något nytt? Ja så är det en ny härlig bild.
  Jag älskar dina ljuvliga foton.

 4. Mitt tips: Bry dig inte, det är när man kämpar och vill, vill, vill som allt låser sig. När du har en nonchalant inställning, DÅ kommer det av sig självt. Prova, det fungerar. : ) Kram!

 5. Jag håller med de andra! Älskar din blogg och dina underbara bilder oavsett hur ofta det uppdateras. Ofta tycker jag bättre om bloggar som inte sprutar ur sig inlägg eftersom det nästan blir en stress att hinna med att läsa allt, man kan inte riktigt njuta av det på samma sätt som om inläggen kommer lite glesare… Hoppas du förstår vad jag menar 🙂

 6. Ser fram emot dina inlägg med vackra inspirerande bilder. Spelar ingen roll om de kommer ofta eller mer sällan. Det är som julafton, man vet att när väntan är över får man en belöning:)

  Till önskeveckan, skulle jag önska ett inlägg om bildredigering (program, vilka filter/favorit redigeringar) mm du använder. Skulle också vilja vara kul att se ditt hem i förvandling. Dvs tillbaka blickar till hur det såg ut för 15, 10, 5 och 2 år sedan tex.

  Kram
  Susanne
  @sussieak

 7. Hej! Jag undrar lite över kritfärgen du målade med, målar man väggen med roller, blir det snyggast? Tror du att den färgen du har på bordet i köket, Sober, blir snygg som väggfärg i sovrum? Kan inte bestämma mig riktigt vilken färg ännu men tycker den är snygg. Kanske en mörkare färg, den som du har på väggen i köket är bättre? Tack på förhand! kram Ulrika

 8. TACK FÖR ATT DU ÄR DEN DU ÄR ANNA-MALIN…
  Ge efter Din lust och förmåga, den Du har för stunden. Det din blogg, dina förutsättningar och ge efter vad och när Du känner är rätt för Dig. Att besöka din blogg och instagram är en del av mitt liv, jag finner en glädje att se, läsa och känna det Du vill dela, Tack. (Psst…vita väggar är vita väggar och mina väggar förblir vita…).
  Kramar från Ninni.

 9. Pingback: Lite Kalabalik

Comments are closed.