Lite som förr

 

 

kök 1

 

kök 2

 

kök 3

 

Jag kommer på mig flera gånger att tänka: -Nu måste jag ta fram mobilen. Det är så fint ljus. För det är ju oftast det som styrt mig – ljuset, och lite känslan. Oavsett motiv. Som i morse vid köksbordet, med kaffet och ett magasin jag inte hunnit läsa. Opiffat. Varför inte plocka fram kameran, och blogga bilderna istället? Precis som förr. Ja, varför inte?

Kramar.

& tack för alla kloka, fina, peppande ord. <3

(våfflade underlägg/Tine K, tavla/Desenio, lampa/Modesto, kritfärg, nyans schaduw/L´Authentique, köksbord/vintage, hörnskåp/Ikea).

11 thoughts on “Lite som förr

 1. Hej, dina bilder är alltid lika fantastiska och bloggen så inspirerande! Var kommer din fina väska ifrån? Ha en fin dag

 2. En alldeles lysande idé tycker jag, och med ett alldeles strålande vackert resultat! 🙂 <3

 3. Åh jag älskar ljuset på alla bilderna, och stämningen från första bilen är ju hur mysig som helst! Hade varit nyfiken på att läsa magasinet som står bredvid kaffet.. Ser intressant ut hehe

 4. Oavsett var du är så gillar jag dina bilder väldigt mycket! Och att få inspiration betyder en hel del för en amatör:)
  Jag har lite svårt att sät
  Sta mig in i din situation, eftersom jag blir överlycklig över så många likes på Insta att det bara visar antal istället för namnen och det är väl mer än 10 likes :):):) Och på bloggen är det samma, om någon går in och läser mina små bidrag och kanske till och med lämnar ett litet avtryck – ja, då blir jag jätteglad. Vi befinner oss ju i så olika ligor att det knappt finns på kartan, men det jag vill säga är att huvudsaken personen där bakom kontot/insta/blogg eller vad det än må vara, är lycklig och trivs och skapar det hon/han/hen vill själv. Så fortsätt så som du själv vill och ger dig glädje. Jag tänker följa dig var som:)

  Ha det fint!
  Kram
  Suz

 5. så fint!
  Jag undrar vart du hittat ditt bord? skulle vilja ha ett runt bord men dem jag hittar är så små, ditt ser det ut som man kan sitta 6 st utan iläggskiva.
  Camilla

 6. Det är det opiffade som gör dig så fantastisk och unik! Du bara har DET som fångar våra hjärtan i dina fantastiska bilder. Du har alltidvarit unik och fantastisk. Vårda det så du inte blir en i mängden ❤️❤️❤️

Comments are closed.