Från trädgården

 

IMG_8719x

 

IMG_8730 xx

 

IMG_8731x

 

IMG_8727 xx

 

IMG_8747x

 

IMG_8751x

 

Alldeles för många bilder på en rabatt. Men den var så fin med alla sina blommor och sin grönska. (Till och med jag tycker det!) Jag är ju INTE en av dem som längtar ut till trädgårdsarbete. Som spenderar timmar att drömma, gräva och flytta och planera. Jag kan dra lite ogräs sen får det vara bra. Vill helst att det ska sköta sig själv, och det gör det faktiskt till stor del! Det var ju ett av önskemålen inför trädgårdsrenoveringen – LÄTTSKÖTT var ett måste!

 

IMG_2579

 

För tre år sedan nästan på dagen, såg det ut så här mot muren, och trädgården var som en enda stor jordhög. Det var riktigt roligt att gå igenom bilderna, mycket har hänt!

Kramar.

 

19 thoughts on “Från trädgården

  1. hej, och tack så mycket!
   jag tror att det är en
   Clematis Montana “Elisabeth”. 🙂

 1. Så fint och så inbjudande. Skulle du vilja delge oss vilka växter du använt tror vi är många som tycker som du rycka lite ogräs sen så är det bra….:) Ha en bra vecka,

  1. tack så mycket!
   ja, det här med växterna… vi fick ju trädgården ritad och planerad och det har gjorts en
   del ändringar längs vägen.
   så det får vara med en liten “fel” reservation:
   clematis montana “elisabeth” klättrar på spalje´n
   den vita blomman är en slags anemon
   träden är prydnadskörsbär och silverpäron.

 2. Precis vad jag försökt säga till mannen min i åratal – jag är ingen trädgårdsmänniska! Jag älskar att plantera, men inte rensa och röja. När det väl är i krukorna eller i rabatten så ska det på sin höjd behöva vattnas ibland. Någon liten ogräsrensning, men marktäckare är min melodi. Tur att mannen min ser det som ren terapi att gå omkring där i vår trädgård och rensa – för där finns att rensa! Tror bestämt att han måste se dina bilder här:) Den dag vi flyttar till det där underhållsfria huset vi ibland pratar om, ja då ska det minsann en så gott som underhållsfri trädgård också höra till:)

  Underbara bilder och så fint ni har det!
  Kram
  Suz

 3. Hej AnnaMalin, jag har följt Dig här på bloggen när ni har etablerat den nya trädgården med uteplatser och pool. Och jag vill förmedla SÅÅ FINT det har blivit, nu känns det att växterna har tagit sin plats.
  Vackert för ögat och kan tänka mig att det är skönt att vara där i trädgården, samt härlig utsikt ifrån huset. Önskar dig en skön sommar!!!
  Varma tankar och kramar från Ninni.

 4. Vilka underbara bilder! Ni har den finaste trädgården – och jag håller helt med om att en trädgård ska vara lättskött. Man ska ha trädgård för att njuta, och det ser verkligen njutbart ut hos er. Snyggaste poolen också!

 5. Jag vill bara kasta mig ner i er härliga pool! Och du har uppenbarligen inte bara gröna fingrar, utan MAGISKA fingrar – så snyggt som du fått till det!! 🙂

 6. Helt ljuvliga sommarbilder -blommor-trädgårdsmöbler-vatten
  Tack för en “kick” idag
  Aceda

 7. Underbart fint! Marktäckare är inte att förakta 🙂 Jag jobbar hårt med vår trädgård just nu för att få en fin och lättskött trädgård på sikt. Tack för inspirationen! Fler bilder från trädgården vore inte fel! 🙂

 8. Hej! Verkligen jättefint i din trädgård! En fråga, den böjda listen ni satt runt poolen (på insidan) vilken dimension har brädan och hur gjorde ni för att böja trät? Ha det fint! Kram Petra

Comments are closed.