H O P E

 

hope blogg 1
h 3

 

I dag kom ett brev med den allra allra vackraste handstil. Inuti ett ark med ord & symboler i form av tatueringar. Tillfälliga sådana. Och för mig som alltid mer eller mindre går i tatueringstankar, var det den finaste present. Att få prova mig fram, innan det blir permanent. Tusen tack Ylva!

20 thoughts on “H O P E

 1. Vilken fin, jag hade också gärna haft en liknande tatuering. Och då är det ju så bra med de där som man kan ha när man vill liksom!

  Hoppas du har en fin dag A-M. Själv har jag gått på semester, tyvärr lyser värmen med sin frånvaro men man får göra det bästa av situationen.

  Kramar!

 2. Hi there,

  I have been onto the instagram account of Heltenkelt and would love to know where the Coco chanel poster is from? It was posted on Instagram approx 12 weeks ago.

  Thanks.

  Nikki

 3. Men vilket brev! Att hämta in ett sådant, att låta det ligga en stund, att tumma o vända på det, fundera en stund till för att sedan till slut öppna det..en nästintill ofattbar lyx nu när vi prioriterar snabba sätt att både meddela oss själva, söka information och att få besked. Att innehållet nu också matchade den vackra utsidan är ytterligare bonus. Kanske skall jag skriva ett par kort och brev själv så kanske jag också kan få uppleva den där känslan. Kram o med en önskan om en fin första dag i veckan!

 4. Hej!

  Oj, så fint! Var kan jag få tag på dylika tatueringar? Livet ler inte precis mot mig, just nu, så en HOPE skulle jag verkligen behöva! Att titta på sin handled o bli påmind om att livet kanske inte blev som jag tänkt, men att det ändå finns HOPP om att det ännu kan bli helt bra..
  Hälsningar, Siv

 5. Coolt! Hoppas du hittar en tatuering som du kan vara nöjd med resten av ditt liv. Passa dig bara, gör du en kommer du vilja göra flera 🙂 vet du om det går att göra sina egna engångstatueringar nån stans?

 6. Så vacker kuvert. Det måste nu nästan spara. Jag har kikat på dessa tatueringar och tyckte de var jättefina. Måste nog klicka hem några. Ha en fin dag. kram Annika

Comments are closed.