SixtyDays House Tour

 

sixtydays

 

sixtydays

 

sixtydays

 

sixtydays

 

sixtydays

 

sixtydays

 

sixtydays

 

sixtydays

 

Det blev inget piff här hemma. Istället blev det fika och möte hemma hos Efty, kvinnan bakom det fina märket SixtyDays. Vi planerade trevligheter och fotograferingar. Och jag tjuvkikade på- och provade kommande kollektioner, fast ärligt. Jag hade lite svårt att koncentrera mig. En helt fantastisk lägenhet, som ni säkert kan förstå att jag gärna hade flyttat in i. Helst igår. (Det hade iofs kunnat funka eftersom lägenheten är till salu). Tål allt att tänkas på. Hmmm…

Fin onsdagskväll!

Kramar.

7 thoughts on “SixtyDays House Tour

  1. Inte konstigt att du inte kunde koncentrera dig där i lägenheten, för jag scrollar fram och tillbaka de fruktansvärt vackra rum med ljuvliga möbler och saker och kan knappt andas, så vackert det är. Som på den näst översta bilden vet jag inte ens vad det är för skåp eller byrå, men jag skulle vilja ha den, ja, allt egentligen:) Ha en fin kväll du med!

  2. Men åhhhh vad fint. 🙂 Helt fantastiskt ju och jag förstår att du ville flytta in bums. Det vill jag med.
    kramar och trevlig kväll

  3. Såå fint! Vet du varifrån kuddarna i sofforna är – de vita sofforna som står i vinkel? Lite etniska..

Comments are closed.