Den perfekta blå

 

2 x

 

3

 

4

Den indiska gamla kistan i grönt, ska flytta in från garaget och få nytt liv. Och jag tänker mig en mörkt blåsvart nyans. Det är en djungel men jag tror jag hittat rätt.

Nu – mot färgaffären.

Fin lördag.

Kramar.

11 thoughts on “Den perfekta blå

 1. Vad härligt att möta Dig AnnaMalin här nu…och ja visst är blåsvart en underbar färg, jag fann min nyans i somras, är så lycklig över den.
  Ser fram emot det du vill dela och ge här då och då, fina AnnaMalin.
  Ljusa kramar från Ninni.

 2. Så himlans bra det blev, såg på IG! Jag är också inne på mycket märkt blått tillsammans med gråa toner och mörkt trä. Det ger liv!

  Blev så full i skratt när jag läste på Emmas blogg om ert samtal kring vad som är ens grej när det kommer till foto, att hon brinner för det levande och att du mer går åt stilla ting och icke levande objekt. Jag känner så himla mycket igen mig i det – jag är likadan! Fick nyligen frågan av en vän att ta bröllopsfoton då hon gillar känslan i mina bilder men jag nästan skrek nej! Porträtt är inte min melodi alls, och dessutom har jag ju ingen erfarenhet av det, men just den prestationskänslan att föreviga en once-in-a-lifetime-händelse. Nej. Det är inte som att fota ett stilleben i precis rätt ljus, där man kan först pilla med detaljer och flytta saker hit och dit och sedan trolla ytterligare i redigeringen. Nej. Men saker. Montage. Det är kul.

  Oj, nu blev det långt. Hoppas du har en fin måndag!

  Kram Karin.

 3. Oj vad roligt att det är liv på din blogg igen, bästa inspirationsbloggen av alla! Många andra bloggar har blivit så kommerciella och opersonliga. Din är rena konsten. Du har varit mycket saknad. Välkommen tillbaka!
  Kram Sanna

Comments are closed.