Delar av en onsdag

 

1 (x)

2 (x)

2

3

4

6

 

Nu var det längesen jag gjorde en “delar av min dag”. Det är ju iofs inte så konstigt eftersom bloggen och kreativiteten har legat i ide. Dagen har mest bestått av uppdatering av mailen. Kollar om och om igen, (kanske hundra gånger i timmen) eftersom jag väntar med innerlig spänning på något särskilt. Ett svar från ett stort företag någonstans i Europa som hittat mig och en bild och jag försöker ta det med ro men det är svårt. Jag vet, nu blir det en sån där “blogg-hanger”. Vi-säger-hälften-och-hintar-och-allt-är-hemligt-men-snart … Typ. Om det landar lovar jag berätta! Håll tummarna!

Annars har det bara flutit på. Svarar på intervjufrågor till en artikel och väljer Instagrambilder som ska vara med. Glädje över att dra på sig finaste träningsbyxorna och sticka till gymmet. Första gången efter ett ofrivilligt uppehåll på tre veckor. Det kändes fint och jag känner mig stark, och på vägen dit var marken täckt av de vackraste löv. Och jag frös efter duschen, drog på mig favoritkoftan och åt Holy Ceasar ur kartongen. Skyndade mig att fånga den nya dova blå färgen på kistan innan mörkret föll och fler bilder kommer på det, men inte idag. Till sist en bild vid min dator och bildredigering när solen plötsligt tittade fram och det måste ju förevigas. För vem vet när det händer nästa gång.

Så, en helt vanlig ledig onsdag. Och jag hoppas Du haft en lika fin.

Kramar.

17 thoughts on “Delar av en onsdag

  1. Fina bilder och visst ibland ligger allt på is just av väntan. Jag har också lite bloggpaus så istället stickar jag mina älskade mohairplädar i garn från 80-talet.

    Kramen

  2. Men åh vad spännande!! Nu måste jag ju kolla in här på bloggen typ 100 gånger i timmen för att få reda på vad 😉 Hoppas du får en fin fortsättning på veckan.

  3. Så fint inlägg…tittar…ser bilderna känner “AnnaMalin känslan” de ger. Sedan läser jag din text, den är ger också så mycket, underbart….Hoppas så att det går bra och lyckan i det eventuella landar. Så roligt för Dig…Du tar och gör så så fina bilder. Jag stannar länge kvar vid fotot av koftan och känner mjukheten och varsamheten i den bilden…en del av dig. Och kistan så fin den blev…och ditt stilleben på den så vackert, för min del är den nu mer en del av ert hem…men det är min känsla och jag bor inte i ert hem. Men har lyckan att få ta del av din kreativitet.
    Varma ljusa Kramar från Ninni.

  4. Vilka underbara bilder – som alltid! Ljuvliga tights! Lycka till med uppdraget, hoppas svaret kommer snart och att det blir som du vill!

Comments are closed.