En sneak peek på den nya soffkostymen

 

3

 

1

 

2

 

4

 

Så kom det nya sofföverdraget och ja, det går att glädja sig över materiella ting. (En stund i alla fall 😉 Faktum är, hur osannolikt det än låter, så har det inte hänt så mycket i det här huset. På länge. Men jag är glad åt den murrigare, tyngre känslan och genast vill jag måla om alla väggar och golv i mörkare nyanser. Fast vis av erfarenheten och med en smula lugnare inre, så står jag emot de första impulserna. Om känslan finns kvar om ett halvår, då kanske jag ska börja fundera på att måla om! Nu njuter jag bara av att det känns fint. Helt fint.

Kramar.

14 thoughts on “En sneak peek på den nya soffkostymen

  1. Riktigt fin färg på sofföverdraget!! Dina bilder är alltid lika fina och inspirerande!
    Önskar dig en fortsatt fin kväll!
    Hälsningar Marie

  2. Härliga bilder AnnaMalin…ser underbart fint ut och vilka möjligheter med att kunna byta till olika accentfärger efter vad man känner för i tid. Du har en lugn, sammanhängande och fin grund, i mina personliga ögon sett.
    Ljusa kramar från Ninni.

  3. Så fin soffan blev! Tycker Tine K soffan är jättesnygg men är den skön o sitta o hänga i? Har sett den i en affär nära mig o skulle gärna vilja ha den i framtiden. Har en divansoffa, skön o sitta i men den börjar bli lite sliten nu. Fina kuddar i också! Ha det gott! Ulrika

  4. Soffan ser verkligen ut att vara supersnygg i den mörkare klädseln. Pretty please, fler bilder på soffan tack! 🙂

Comments are closed.