Slow Sunday

 

instagram 1

 

Processed with VSCOcam with a9 preset

 

instagram 3

 

instagram 4

 

instagram 6

 

Processed with VSCOcam with a6 preset

 

instagram 7

 

Jag bråkar med det tekniska, äter lussekatter och gör adventsfint. Datorn är ilsket seg så att ladda ner- och redigera bilder är inte att tänka på. Det får bli det senaste från Instagram så länge. Och hoppas på att allt funkar fint i morgon igen.

(Top och byxa till julfesten kommer från bästa Modesto, pic.nr.2 är från Butiken även ljusslingan, & mitt svarta skåp är vintage.)

23 thoughts on “Slow Sunday

 1. Dina bilder…Så fina!!
  Å den där lampan står hööööögt på min lista 🙂
  Här har det varit en fast sunday.. men nu får tempot slowas ner på kvällskvisten…
  Kram Anna

 2. Hei Anna-Malin, vis meg gjerne mer outfits bilder! Liker det jeg<3 Gleder meg til flere bilder av sofaen din. Valgte du lin eller jazz kvalitet på trekket? Jeg venter selv et nytt trekk fra Tine K-dog hvitt igjen! Kram Lisette

 3. Hej AnnaMalin…hoppas Du har det bra. Jag vill förmedla hur mycket jag tycker om Din header, typsnittet, Det Är Du och så estetiskt i mina ögon. Ett av eller helt enkelt nog Det bästa jag ser,
  av de bloggar jag besöker. Hoppas att din dator funkar bättre snart! Jag har turen att ha en egen
  både “Hård och Mjukvaru DatorDoktor” nära mig.
  Ljusa Kramar från Ninni.

 4. Du är ju ursnygg på den där bilden! Du och kläderna. (Ohh tack för shoppingtipset – om det nu finns kvar nåt av dem…)

 5. Så fin blogg, gillar den skarpt. Och så snygga kläder, ska beställa dem , men hittar inte topen. Vad heter den? Go helg önskar jag dig.

 6. Såå vackra bilder, som vanligt! Och ditt hår ser fantastiskt ut, inte kan man få se en tydligare bild?! 😉
  Hälsningar från Finland

 7. Hej AnnaMalin, hoppas att Du har en skön fredagkväll.
  JAG VILL GÖRA DIG UPPMÄRKSAM PÅ ATT DINA BILDER ÄR HELT PLÖTSLIGT SUDDIGA,
  jag har ju tittat in till dig tidigare och sett dessa bilder i det här inlägget och då var de skarpa, något har hänt. Det kanske är något Du själv har uppmärksammat, men som info så använder jag en IPad.
  Ljusa Vänliga Kramar från Ninni.

 8. Hej AnnaMalin,
  Tycker så mycket om din blogg och dina bilder är så fantastiskt vackra. Får så många idéer bara av att titta på bilderna, dom flesta skulle bli jättefina tryck att hänga på väggen! Tack för att du ger så mycket inspiration!

 9. Har du kommit fram till varför du känner som du gör? Om du vill blogga och har bildmaterial, varför inte en bild om dagen?! Utan text, utan bara helt enkelt en bild. Jag kanske är helt fel på det, men det känns som att det är texten som stressar. Att det måste vara något klokt och smart inlägg. Det behövs inte. Dina bilder talar sitt eget språk och behöver inte förklaras med det skrivna ordet. Som sagt, jag kanske är helt fel på det. Det är bara du som avgör när o hur mycket du vill blogga.

Comments are closed.