Ja, som jag har längtat

 

 

semla 1

semla 3

semla 2

 

Hur kommer man tillbaka egentligen? Låtsas som ingenting eller skriver spaltmeter med anledningar och ursäkter. Eller kommer man bara tillbaka och säger: -Jag har längtat!

Ja, som jag har längtat.

Bästa Alla Hjärtans Dagen till Er.

Kramar.

32 thoughts on “Ja, som jag har längtat

 1. Som vanligt helt helt fantastiska bilder!!!
  Vill berätta för dig! Att det är dina och en annan bloggerskas ord som gjort att jag tagit tag i mitt liv. Börjat att träna lite igen och Gått med i VV. Du skrev till mig på IG ” kan jag så kan du” De tog jag direkt in i hjärtat. Nu kämpar jag på VV. Och tycker det går bra men sakta och säkert så som det ska vara bäst.

  Stor kram och tack för allt pepp!!!

  /Fia

 2. Härligt! Glad att se dig tillbaka.❤️ Säger som någon annan här, behöver inte göra inlägg varje dag.
  Kram

 3. Velkommen tilbake ! Superhyggelig å titte innom her 🤗 Liker så godt både bildene, kles- og interiørstilen din 👍🏼

 4. Inga förklaringar behövs! Jag följer dina inlägg, oavsett när de kommer, med glädje! Önskar dig en härlig alla hjärtans dag! Kram!

 5. Som vi också längtat! Och du, om du inte känner att du har orden – det är ok. Bara dina bilder räcker hundra gånger om.

  Välkommen tillbaka.

 6. Inga ursäkter eller ord behövs, dina fantastiska räcker! Tack och välkommen tillbaka! Kram, du är fantastisk och värd att väntas på!
  /Sanna

 7. Vilka ursöta semlor! Inga ursäkter behövs, kör som du känner för själv – både här och på instagram. Du är superinspirerande! Kram!

Comments are closed.