Inget bestämt

 

IMG_1507x

 

IMG_1512 xx

 

Tack, från hjärtat tack.

Nu är jag tillbaka igen verkar det som, på obestämd framtid. Med eller utan text till mina bilder. Kanske blir det “bara” en bildblogg, kanske inte. Jag har inget bestämt och tänker nog inte göra det heller.

Men nu var det ju måndag, och jag är här och är så innerligt glad för det.

Varma kramar.

13 thoughts on “Inget bestämt

 1. Härligt……gör inget om det “bara” blir en bildblogg…..bilder kan säga mer än tusen ord….Kram Lena i Färjestaden

 2. Jag tycker det är skönt med bloggar som inte har något bestämt:) Då kan jag ju bli lite överraskad när jag kikar in. Själv spretar jag som sjutton och kanske gör det att jag inte har så många läsare, jag har inte alls nischat mig och gör precis som jag vill. Men jag bloggar ju mycket för min egen skull och tycker det är kul om jag hittar likasinnade men hellre få och fina följare än de som ställer upp krav på vad som dyker upp på andras bloggar.
  Kör som du vill och när du vill. Dina bilder är fantastiska och känner du för att skriva så gör det, har du inga ord så är det lika bra som när de flödar.
  Stora kramen till dig och så roligt att hitta nytt inlägg med härliga bilder hos dig<3
  Suz

 3. Dina bilder är fantastiska och förmedlar en väldigt speciell känsla! Då behövs inte så mycket ord. Kramar<3

 4. God kväll i stugorna!

  Får man fråga var den fina “tulpanvasen” kommer ifrån? Perfekt med en högre krage till just tulpaner. =)

  Ha en underbar kväll!

  Vänligen
  Nadja

Comments are closed.