Dagens

 

 

4

 

7 x

 

8

 

1

 

9

 

Ledig onsdag och en sväng med kameran på Magasinet och Butiken. På klänningsjakt till lördag, som blev en blus istället, och vips ett inlägg.

Kramar.

21 thoughts on “Dagens

 1. Så hyggelig å kunne kikke innom bloggen din igjen !. Du tar de flotteste bilder, og jeg synes du er så vakker på en naturlig og ujålete måte😊 Nydelig bluse, kan jeg få vite hvor den er fra ?

  1. så fint sagt, innerligt tack!
   blusen är en Mbym från Butiken i Höganäs
   dit kommer du om du klickar på
   länken Butiken i texten.

 2. Härligt att du är tillbaka här också. Har saknat dina inlägg och njuter av dina magiska bilder. Snygg tjej dessutom :). Jag är ytterst imponerad av din viktresa. Ha en bra dag.
  Kram Chrisse

  1. innerligt tack, så himla roligt att höra!
   ja, kanske blir det mer om viktresan här
   på bloggen. jag är inte riktigt mogen än bara 🙂

   kram.

 3. OJ vad jag tycker om den Butiken och hela konceptet som finns på Höganäs Saluhall för jag antar att det är där. Är ibland genom mitt jobb runt Höganäs och missar inte tillfället till ett besök…..Kram Lena från Färjestaden

 4. Gillar att titta på dina fina bilder hoppas du är tillbaka nu saknat dig. Fin blus du passar i den.
  Ha en bra dag yvonne

 5. Hej! Vilken härlig inspiration man hittar hos dig både när det gäller inredning och kläder. Den fina blusen framkallade habegär hos mig. Tycker du att den är normal i storlek? Ska försöka hitta den på nätet och det här med storlek är alltid svårt. Trevlig helg!/Christina

Comments are closed.