En hörna

 

 

IMG_1519 x

 

IMG_1520 x

 

Eftermiddagssol i ett hörn i vardagsrummet. Helst hade jag suttit där precis nu med en kopp thé, men jobbet kallar till kvällsmöte. Och nu när jag har er här på “tråden” vill jag passa på att säga tack för besök och fina ord. Jag känner mig så välkommen tillbaka.

Men vad ska jag blogga om känner jag också? (Ringrostig är bara förnamnet nu när jag varit borta från bloggen så länge :/ ) Det har ju iofs alltid handlat om lite av varje, men det kanske finns mer, som jag inte tänkt på. Jag vet ju att ni är många som vill veta mer om min vikt/träningsresa, men alla tips mottages varmt och tacksamt!

Fin torsdagskväll.

Kram.

17 thoughts on “En hörna

 1. Hej, jag gillar ju dina bilder från hemmet, matbilder men också din klädstil, outfitsbilder. Och undrar nyfiket hur du klippte håret, hur kort blev det? (Kanske missat på insta?) Läser också gärna om din mat och träning 😊 Roligt att du är tillbaka ❤

 2. Gärna lite trädgårdstips och bilder. Och om vad du ätit under viktresor och vad du då åt innan resan.
  Ha en fin kväll!/Hanna från MP

 3. Hej AnnaMalin…härligt, underbart och lycka känner jag, att få möta Dig här igen.
  Så kloka tankar kring din strategi kring återkomsten…och det räcker så långt med bara Dina foton och något ord eller inga ord, det är ändå Du som förmedlar något och på Ditt sätt.

  Förslag: Bilder av det Du Ser genom ditt perspektiv…det Du Möter, Känner, Skapar (ommöbleringar/styling) i Ditt Liv…Hemma, Borta, Ute i miljöer gärna naturen och Dig och dina klädval.

  Du Är Du…fina vackra AnnaMalin…fortsätt följa ditt inre, det är det viktigaste.
  Ljusa Tankar och Kramar från Ninni.

 4. Jag är också ringrostig, men tror att när lusten kommer tillbaka så blir inläggen mer inspirerande igen. Det här inlägget är ljuvligt till exempel 😀

 5. Din hälsoresa vill jag gärna veta mer om! Gör en själv just nu, sedan augusti förra året tränar jag 4 ggr/veckan, har koll på kaloribalansen och har gått ner 16 kg. Inga drastiska förändringar mer än träningen och där kör jag styrka med tuuunga vikter! Alltid 4 styrkepass/vecka, sen kan det bli 2-3 konditionspass också som PW, löpning (kortare turer, 4-5 km) och nu på vintern längdskidåkning. Jag har fått två barn under 7 års tid och det är underbart att sakta men säkert få tillbaka min kropp!

  Ha en fin start på helgen!

 6. Välkommen tillbaka!
  Det man framförallt besöker din sida för är dina underbara och inspirerande bilder. Så det räcker att fortsätta som du har gjort.
  Inredning och shopping tips är alltid roligt och även recept och hälsotips.
  Trädgårdstips och bilder från din fina trädgård uppskattas också.
  Önskar dig en fin helg!

 7. Er så glad du er tilbake! Skriv om det som opptar deg eller om det du gjør, uansett tema, eller bare vis bilder de dagene det passer deg best. Bare så fint at du er her. God helg! <3

 8. Jag älskar känslan i dina bilder och är intresserad av hur du med små medel får till olika känslor/stämningar i din inredning. Gillar hur du möblerar om, ändrar och skapar nykänsla med små medel! Tack för att du inspirerar! Trevlig helg!

 9. Dina bilder, ditt bildspråk, magiskt! Minsta lilla pinne blir vacker😊 Räcker för mig! Tack för en av de finaste bloggar som finns🙏

Comments are closed.