Mot vår

 

1 x

 

2 x

 

3 x

 

Lördag & morgonkaffe. Och jag älskar hur ljuset drar mot vår.

Kramar.

5 thoughts on “Mot vår

  1. Hej! Visst är det ljuvligt att det går mot vår nu 🙂 Vilka fina bilder du har på din blogg. Jag älskar bilden med ett flertal tavlor på. Konst på konst <3 Din sida är väldigt inspirerande för en tjej som mig, jag studerar konst och det är något jag verkligen älskar av hela mitt hjärta. Om du vill, får du gärna titta in på min sida https://konstochannat.wordpress.com Jag tar tacksamt emot kritik, hoppas dock att den blir positiv 😉 Mvh Ida

  2. Hej, hej hemskt mycket hej! Måste bara säga WOW, bilderna som du har lagt upp symboliserar verkligen vårkänsla för mig! Det riktigt bubblar i magen när man ser det vita, upplysta rummet som bryts av på ett elegant vis mot blommans gröna blad. Keep up the good work!

    Mvh: Han som är en annans man 🙁

  3. Hej! Hur får du din hortensia att vara så fin? Min vill bli brun i kanterna av bladen hela tiden.. Kram

Comments are closed.